FAQ

Voucher

Hoe lang is mijn voucher geldig?


Uw voucher is 31 dagen geldig vanaf de datum genoemd op de brief waarmee u de voucher ontvangen heeft. Na deze periode vervalt het saldo op de voucher.
Kan ik mijn voucher overdragen aan iemand anders?


Nee, de voucher is niet overdraagbaar. De voucher is bij uitgifte gekoppeld aan uw postcode en huisnummer. Hierdoor kunt u met de voucher alleen een betaling aan een energieleverancier doen voor uw woning (koop of huur).
Ik heb geen voucher ontvangen, hoe kan ik deze krijgen?


De energie bespaar voucher krijgt u van uw gemeente. Wanneer u geen voucher heeft gekregen kan het zijn dat uw gemeente nog niet meedoet. U kunt contact opnemen met uw gemeente.
Kan ik de voucher inwisselen voor geld?


Nee, uw voucher is enkel te gebruiken om een betaling te doen aan uw energieleverancier.
Kan ik mijn voucher verlengen?


Nee, u kunt de geldigheidstermijn van uw voucher niet verlengen.

Betalen

Hoe kan ik met mijn voucher betalen?


U kunt met uw voucher op deze website een betaling doen aan uw energieleverancier. U voert de vouchercode in op de website en bevestigd de betaling door de pincode in te voeren. Nadat u op "bevestig" heeft geklikt is er €200 betaald aan uw energieleverancier.
Welke gegevens moet ik invullen?


Om een betaling te kunnen doen moet we uw postcode en huisnummer registeren. Daarnaast moeten we weten wie uw energieleverancier is en wat uw klantnummer bij de energieleverancier is. Met deze informatie kunnen wij uw betaling aan de energieleverancier verzorgen.
Ik weet het klantnummer van mijn energieleverancier niet, wat nu?


Uw klantnummer kunt u vinden op de factuur of andere documenten van uw energieleverancier. Wanneer u het klantnummer niet kunt vinden dan kunt u contact opnemen met uw energieleverancier.
Ik heb hulp nodig bij de betaling, kunt u mij helpen?


Lukt het toch niet om de betaling uit te voeren? Dan kunt u contact opnemen met City Butler via contact@city-butler.nl.
Kan ik in delen betalen?


Na de betaling

Wat gebeurt er met mijn betaling aan de energieleverancier?


City Butler stort iedere twee weken de betalingen bij de energieleverancier. Tot die tijd staat het geld op een beveiligde rekening.
Wat gebeurt er met mijn gegevens?


Uw gegevens worden verwerkt door de gemeente om te kunnen rapporteren over een juiste uitvoer van deze regling. Uw gemeenten heeft een verwerkersovereenkomst gesloten met City Butler. Uw gegevens worden behandeld in lijn met de AVG richtlijnen enkel ten doel van de uitvoer van deze regeling.
Wordt mijn maandbedrag van de energieleverancier nu lager?


De energieleverancier laat u binnen 60 dagen weten of dit het geval is. Wanneer u geen betalingsachterstand heeft dan is het mogelijk dat uw maandelijkse voorschotbedrag verlaagd wordt.
Wat doet de energieleverancier met mijn betaling?


De energieleverancier verwerkt de betaling en brengt het in mindering op de door u te betalen bedragen. Heeft u een betalingsachterstand? Dan wordt de betaling met de achterstand verrekend.
Ik heb een betalingsachterstand, wat nu?


Wanneer u een betalingsachterstand heeft bij uw energieleverancier dan wordt uw betaling verrekend met het nog openstaande bedrag. De energieleverancier neemt binnen 60 dagen na de betaling contact met u op.